Canvas schilderijen

Canvasdoeken zijn prints op een katoenen doek.

Bij Artmagic heeft u een ruime keuze in verschillende canvasschilderijen. Zoals bijvoorbeeld bloemen, landschappen, modern, abstract, Boeddha, kinderkamer, auto’s enz.

Leverbaar in verschillende maten.

Bloemen canvas schilderijen

Wij hebben de keuze uit bloemen canvas schilderijen met bijvoorbeeld rozen, orchideeën, tulpen, calla’s, narcissen enz.
In verschillende kleuren en uitvoeringen. Onze bloemen canvasprints zijn van professionele kwaliteit, scherpe afdruk en worden goed verpakt verzonden.

bloemen canvasschilderij
Bloemen canvasschilderij. Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Landschap canvas schilderijen

U kunt kiezen uit een ruime collectie landschap canvasdoeken met bijvoorbeeld: zeegezichten canvas met de duinen, een woeste zee of een vuurtoren. Boslandschappen canvas met prachtige bomen, rustige landschappen en bergpadjes.

landschap canvasschilderij
landschap met waterval canvasprint. Leverbaar in verschillende maten.

Onze landschap schilderijen prints worden allemaal geprint met professionele inkt zodat het lange tijd mooi blijft hangen in uw interieur.
Wordt goed verpakt met bubbeltjesplastic en kartonnen doos


Abstracte canvas schilderijen

Op zoek naar een leuk kleurrijk schilderij voor boven de bank? Met een abstract schilderij haal je de mooiste kleuren in huis.

Wij verkopen een ruim assortiment met

in heel veel maten en uitvoeringen.

Wat dacht u van een meerluik als abstract schilderij? Door de speelsheid van de verschillende luiken word het abstracte idee nog meer versterkt.

abstract canvasprint
abstract canvasprint als meerluik. Deze bestaat uit 5 delen

Een meerluik is een print die in verschillende delen is uitgeprint en opgespannen. Door de luikjes ong. 2 cm. uit elkaar op te hangen loopt de afbeelding mooi door. Een ophangsetje krijgt u erbij.


Moderne canvas schilderijen.

Moderne canvas schilderijen zijn schilderijen die meer surrealistisch zijn dan realistisch. Prachtige afbeeldingen voor het moderne interieur.

Wij bieden een ruime keuze in moderne canvasschilderijen. Allen zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van een éénluik (dus één doek) tot een 7-luik. (schilderij opgedeeld in 7 delen).

modern canvas wereldkaart oog
moderne canvasschilderij met wereldkaart.

Omdat de canvasschilderijen leverbaar zijn in verschillende maten is er voor iedere plek in huis wel een schilderij te vinden.


Kinderkamer canvas schilderijen

Ook de kinderkamer kan natuurlijk niet ontbreken in de aangeboden schilderijen. Wij hebben een ruim aanbod in lieve leuke en ook stoere kinderkamer canvas schilderijen.

Het fleurt gelijk de hele kinderkamer op en door de afbeelding is het ook nog bevorderlijk voor de ontwikkeling van het kind.

kinderkamer canvasprint
kinderkamer canvasprint dierentuin

Alle canvas kinderkamer schilderijen zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Wordt het één (groot) schilderij of toch een meerluik? Er is een groot aanbod in maten dus voor ieder plekje is wel een afbeelding te verkrijgen.


Motorvoertuigen canvasschilderijen

Ook voor onze motor, auto, treinen, vliegtuigen en alles waar een motor in zit fans. Hebben wij ook voor jullie een ruime keuze in canvas prints.

motorvoertuigen canvasprints
motorvoertuigen canvasprints

Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Eén (grote) maat doek of toch maar een meerluik? Een meerluik is een print die opgedeeld is in verschillende opgespannen delen. Hang deze ong. 2 cm. uit elkaar en de print loopt heel mooi door.


Boeddha canvas schilderijen.

Boeddha canvas schilderijen zorgen voor een beetje rust in ons hectische bestaan. De meeste Boeddha schilderijen hebben rustige aardetinten kleuren en passen perfect bij de meeste interieurs.

Door de ruime keuze in Boeddha canvasdoeken kunt u altijd wel slagen voor dat éne speciale plekje.

boeddha canvasprint
Boeddha canvasprint

Wij hebben de keuze uit Chinese Boeddha’s, Thaise Boeddha’s en Hindoestaanse Boeddha’s. Allen leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.


Stadsgezichten canvasschilderijen

Een stad heeft veel te bieden en er is altijd wat te doen. De lichtjes die ’s nachts schijnen zijn voor vele fotografen al een inspiratie geweest.

Wij bij Artmagic hebben een ruime keuze in stadsgezichten canvasschilderijen. Afbeeldingen ’s nachts of overdags, van gebouwen en bruggen of van het drukke verkeer, zwart-witte afbeelding of juist alle kleuren. Wat uw voorkeur ook heeft, wij hebben het.

stadsgezichten canvasprints
Stadsgezicht overdags canvasschilderij. Ook in het zwart-wit leverbaar.

Alle stadsgezichten canvasschilderijen zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van klein tot groot, van één schilderij tot een meerluik.


Muziek canvasprints

Muziek is ontzettend belangrijk voor de mens en daarom hebben wij natuurlijk ook een assortiment muziek canvasprints.

Voor de meest voorkomende muziekinstrumenten is er wel een canvasprint. Zoals bijvoorbeeld de piano en de gitaar, maar ook diverse andere muziek canvasschilderijen die iets te maken hebben met muziek zit erbij.

piano rode roos canvas
muziek canvasschilderij van een piano met rode roos.

Alle muziek canvasschilderijen zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Wij hebben één (groot) schilderij maar ook meerluiken.

Winkelwagen