07/01/2020 4 seizoen bomen schilderij

Acrylverfschilderijen en olieverfschilderijen

Delen

Acrylverf bestaat nog niet zo lang als olieverf, maar heeft heel veel voordelen ten opzichte van olieverf..

Iedere techniek kan gedaan worden met acrylverf.
Het kan gebruikt worden voor moderne, abstracte schilderijen. Maar ook voor klassieke toepassingen zoals landschappen, dieren, bloemen enz.

Het droogt sneller dan olieverf en hierdoor is het schilderij ook sneller klaar. ( 1 tot 2 weken.) Ook voor het milieu is het een heel stuk beter omdat er geen giftige stoffen gebruikt worden.

De schilderijen die verkocht worden met olieverf zijn meestal op voorraad bij de leveranciers. Dit houdt in dat het binnen enkele werkdagen (vaak al binnen 1 dag) bij u geleverd word. Mocht u bepaalde aanpassingen willen hebben dan kan het voor u besteld worden. Levertijd wordt dan wel langer tot ong. 4 weken.

bloesemboomtak schilderij
Bloesemtak schilderij met acrylverf

Al onze acrylverfschilderijen en olieverfschilderijen kunnen aangepast worden qua kleur en afmetingen. Wij hebben direct contact met de kunstenares en heel veel is bespreekbaar


Bloemenschilderijen

Bloemen olieverfschilderijen en acrylverfschilderijen vrolijken iedere kamer wel op. Je favoriete bloemen in de mooiste kleuren kunnen geschilderd worden op elk gewenste maat doek.

Wij verkopen een ruime keuze in bloemen schilderijen zoals: rozen schilderijen, tulpen schilderijen, calla’s en lelies schilderijen. Ook een bloemenveld behoort tot de mogelijkheden.

gekleurde klaprozen olieverfschilderij
Modern olieverfschilderij met klaprozen

Landschap olieverf en acrylverf schilderijen.

Op zoek naar een prachtig natuurlandschapsschilderij? Of misschien een strand of zeegezicht? Een schilderij met bomen? Wat u ook wilt, wij hebben een ruime keuze in landschapsschilderijen. Geschilderd in olieverf of acrylverf. Verschillende maten en snel leverbaar.

zeegezicht olieverfschilderij
zeegezicht olieverf schilderij

Dieren olieverf en acrylverfschilderijen.

Uw favoriete dier op een schilderij? Dat kan! Naast de keuze die wij in het assortiment hebben kunt u altijd een eigen idee aanleveren. Onze kunstenaars maken er dan iets moois van.
Wij hebben een ruime keuze in dieren schilderijen, gemaakt in olieverf of acrylverf.

vrolijke vlinders olieverfschilderij
Vlinders olieverfschilderij

Abstracte olieverfschilderij of acrylverfschilderij

Op zoek naar een schilderij die de hele kamer verbindt met haar kleuren, maar niet een specifiek onderwerp heeft….dan is abstract de perfecte oplossing. Kleuren kunnen aangepast worden indien nodig, maar wij hebben een ruime keuze in abstracte olieverf en acrylverf schilderijen.

abstract schilderij rood en goud
abstract acrylverf schilderij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *